Header Ads

KRAFNE, FRITULE, UŠTIPCI... 10 fantastičnih recepata - izabrali smo najbolje od najboljeg!

Krafne, fritule, uštipci... Svi ih volimo, svi ih pripremamo, svi imamo svoje "savršene recepte", ali nije na odmet ponekd probati i neki novi recept.

STARINSKE KRAFNE: Originalni, bezbroj puta provjeren recept

STARINSKE KRAFNE: Originalni, bezbroj puta provjeren recept Originalni, bezbroj puta provjeren recept! Recept potražite na ovom linku!


KRAFNE S PEKMEZOM: Mekane i mirisne, tko im može odoljeti?

KRAFNE S PEKMEZOM: Mekane i mirisne, tko im može odoljeti? Tko može odoljeti mekanim i mirisnim krafnama? Ovi tradicionalni kolači od dizanog tijesta nezaobilazna su poslastica fašničkog vremena! Recept potražite na ovom linku!


KRAFNE IZ PEĆNICE: Mekše i ukusnije nikad niste probali!

krafne-iz-pecnice-1-1 Prije nego počnete pripremati ove krafne pečene u pećnici, treba znati da one ni u kojem smislu nisu kao one koje pečete u ulju. Recept potražite na ovom linku!


KRAFNE: Evo zašto ih treba peći u posudi s prozirnim poklopcem!

Obratite pažnju na postupak izrade, u njemu, a ne u popisu namirnica, leži tajna mekanih i šupljikastih krafni! Više informacija na ovom linku!


Za ljubitelje kremastih kolača: PRINCES KRAFNE

Za ljubitelje kremastih kolača: PRINCES KRAFNE Malo je ljudi koji ne vole slatko, a danas vam donosimo recept za slasne princes krafne, koje ne zahtijevaju ni mnogo truda, a ni novca. Još jedna prednost je da u ove kolače ne ide ni maslac ili margarin, tako da se ne mogu nazvati kalorijskom bombom. Recept potražite na ovom linku!


DJECA IH OBOŽAVAJU: Fritule koje možete pripremiti za samo 10 minuta!

Fritule na brzinu Brze fritule su nešto što nam često dobro dođe, a ove su tako fine, cijeli stan će vam mirisati po ovoj krasnoj i brzoj slastici! Recept potražite na ovom linku!


FRITULE: Da bi bile mekane i fine, držite se ovog recepta!

FRITULE: Da bi bile mekane i fine, držite se ovog recepta! Odličan recept za brzu i jednostavnu pripremu mekanih i finih fritula. Recept potražite na ovom linku!


BRZI UŠTIPCI: Kad nemate vremena čekati da se tijesto digne

BRZI UŠTIPCI: Kad nemate vremena čekati da se tijesto digne Ovi uštipci odličan su izbor iz najmanje dva razloga: zato to su izvrsni i zato što se pripreme doslovno za tren. Budući da u tjesto ne ide kvasac, uštipke možete peći onoga trena kad se umutili sve sastojke - nema potrebe čekati da se tijesto digne! Recept potražite na ovom linku!


PEKSIMETI: Uštipci bez kvasca, pripremaju se za tren



Brzi i jednostavni uštipci, savršeni uz slano ili slatko. Recept potražite na ovom linku!



UŠTIPCI BEZ KVASCA: Kad nemate vremena čekati da se tijesto digne



Ovi uštipci odličan su izbor iz najmanje dva razloga: zato to su izvrsni i zato što se pripreme doslovno za tren. Budući da u tjesto ne ide kvasac, uštipke možete peći onoga trena kad se umutili sve sastojke - nema potrebe čekati da se tijesto digne! Recept potražite na ovom linku!



Nema komentara